Dienstverlening

Boodt Management Deelneming (BMD) is gespecialiseerd in het verkopen & kopen van bedrijven (overname & fusie) en de daarbij behorende voorbereidende werkzaamheden zoals risicoanalyse, waardebepaling, financierings (on)mogelijkheden, en de uitvoering van de (ver)koop en de uiteindelijke integratie.

Het verkoopvraagstuk is met name belangrijk voor mensen die over een aantal jaar met pensioen willen gaan of hun activiteiten anders willen inrichten. Het aankoopvraagstuk speelt een belangrijke rol bij het versterken van uw marktpositie met een bedrijf dat een aantoonbare marktpositie heeft.

Daarnaast is het door allerlei omstandigheden mogelijk dat u op zoek bent naar een interim directeur. Voor dit onderwerp is onze interimmanagement dienstverlening uitermate geschikt. Hierbij is het ook mogelijk om door ons gecoacht te worden.

In uw organisatie kan het noodzakelijk zijn dat er veranderingen aangebracht moeten worden in de hogere functies om nieuwe succesvolle hoger opgeleide kandidaten te selecteren (executive search) of door het inkrimpen van uw personeelsbestand (outplacement).

Door middel van project- en procesmanagement kunnen wij u ondersteunen bij gecompliceerde multidisciplinaire projecten  in de ontwikkelings- en opstartfase of bij vastgelopen projecten.

Verder kunnen wij DGA’s (directeur-grootaandeelhouders), directies en managementteams van ondersteuning en advies voorzien bij strategische vraagstukken zoals aanpassen/wijzigen van markt/productpositionering, groei/krimp, vergroten rendement, waardeverhoging, financierings(on)mogelijkheden, en aanpassen/wijzigen van organisatieinrichting.

Bekijk onze leveringsvoorwaarden of download hier ons privacy statement.

Advies

Boodt Management Deelneming BV ondersteunt directeur-grootaandeelhouders (DGA’s), directies en managementteams bij strategische vraagstukken op het gebied van markt/product positionering, groei, vergroten rendement e.d.

Directheideerlijkheidsnelheid,
flexibiliteit en gevoel voor stakeholders
zijn voor ons belangrijke waarden in de relatie met onze opdrachtgevers.

icon-1

Overnames / Fusies

Er zijn diverse redenen waarom u een ander bedrijf wilt kopen of uw eigen bedrijf wilt verkopen. Maar hoe kan u ervoor zorgen dat dit proces op een succesvolle manier plaatsvindt?

Lees meer

icon-2

Financiën

Bij het overname- of fusieproces kan BMD voor ondersteuning zorgen bij het verwerven van investeerders voor: financiering van groei, overnames, specifieke projecten,  turn-around, management buy-out or buy-in.

Lees meer

icon-3

Interim management

Als een verandering binnen uw organisatie een intensieve begeleiding door een deskundige vereist, dan is het inzetten van een interimmanager een goede optie.

Lees meer

icon-4

Executive search

Om een nationaal of internationaal bedrijf succesvol te laten opereren, is het van belang dat de juiste mensen op de juiste plaats acteren, en vooral in de bovenste laag van de onderneming. Dit uitgangspunt is niet altijd het geval, doordat bijvoorbeeld ondernemerschap of verkoopkracht ontbreekt, maar met behulp van executive search kunt u hier verandering in brengen.

Lees meer

icon-5

Outplacement

Om uw bedrijf gezond te maken, is het in sommige gevallen nodig om uw personeelsbestand in te krimpen. Outplacement is een middel om dit te verwezenlijken.

Lees meer

icon-6

Project & Procesmanagement

Ook kunnen wij ook het project- en procesmanagement voor gecompliceerde multidisciplinaire projecten op ons nemen. Met name in de ontwikkelings- en opstartfase of in vastgelopen projecten.

Lees meer