Ervaring

Als werktuigbouwkundig ingenieur van de Technische Universiteit (TU) Delft is Kees Boodt begonnen bij o.a. het Ingenieursbureau van de Gemeentewerken Rotterdam en daar heeft hij diverse functies bekleed: tekenaar-constructeur, coordinator, projectleider.

Vervolgens heeft Kees Boodt diverse leidinggevende functies vervuld in de vorm van:

  • Chef technische onderhoudsdienst bij GEB Rotterdam en EZH Voorburg
  • Terminal manager bij Koninklijke Frans Swarttouw Rotterdam
  • Statutair directeur bij Kloos Railway Systems Kinderdijk & gedelegeerd commissaris BEMO BV
  • Vestigingsmanager energieproductiebedrijf UNA NV Utrecht
  • Manager extern onderhoud energiecentrale Velsen en Purmerend
  • Directeur ZAR Services Hellevoetsluis
  • Directeur Croon Elektrotechniek
  • Interim manager Energie Noord West Amsterdam.

Daarnaast is hij ook commissaris voor diverse bedrijven geweest. Sinds 1996 is Kees met veel toewijding en plezier directeur-eigenaar van Boodt Management Deelneming BV waarbij hij zich met name richt op overnames & fusies en financiering, als ook interimmanagementexecutive search & outplacementproject- en procesmanagement en advies.

Brancheverenigingen en netwerken

BMD is lid van Dutch Corporate Finance Association, MergersClub, KIVI NIRIA (Koninklijk Instituut van Ingenieurs), CEDA (Central Dredging Association), PIANC (waterborne transport infrastructure), Maintenance in Dredging, MTC (Motor Technisch Colloquim) en DCFA (Dutch Corporate Finance Association). Daarnaast is Kees Boodt oprichter van Maintenance in Dredging, NVDO Infraplatform, Railforum Nederland en FME Holland Rail Industrie.

Met behulp van deze brancheverenigingen houden wij onze vakkennis op peil, ontwikkelen we onze expertise verder, blijven we goed op de hoogte van marktontwikkelingen en hebben we toegang tot een groot en actueel netwerk.

Bekijk Kees Boodt's profiel op Linked-in

linked-in

Ir. Kees Boodt

Zeelt 142
2954 BK Alblasserdam

Tel: +31 (0)6 51363040

boodt@boodt.com

Skype: kees.boodt